Monday, April 22, 2013

be patient.



Be patient, and continue to persist and move in the direction of your dream. Many times a dream has a life of its own. It will take you on a journey to build your character, your confidence, and your faith. Be patient! Patience does not mean being inactive. It means positive expectation, and a knowing deep down in your heart that you will be alright. Believe that things are going to work out for you. Judge not according to appearances. Be patient, even if you don't have a dime in the bank, lost your job, or your money. Be patient. You have the power in you to pull this out. Don't judge yourself based on what you don't have. What you have is enough. Hold the vision. You have the power in you to resurrect your dreams, and make them become a reality. Work on yourself. Believe in yourself, and in a power greater than yourself. Be patient and keep moving forward. Things will work out for you. 
Remember...you have something special... you have GREATNESS within you.

walimatulurus.


TAHNIAH ! buat abg aku yg suke enjoy, at last kawen jgk dengan org yg dicintai nun dari utara baq hang ! paih nih balik kampong raya terasa sikit. hehe. Pape pun, hopefully u will get more happiness and bless in ur new life. Demi kenduri abg nih aku terpaksa ponteng 2 hari kelas.. haha teruknya time tuh lect plak buat test, ajar topic baru.. komen about asg yg antau last week.. sume tuh aku skip sbb perlu attend kenduri abg nih. Aku bukan nk merungut o ape, just terpikir sala ke aku ponteng class sbb ade event mcm ni ?, nk plak dapat lecturer yg xboleh nk consider.. pape jela, aku malas nk pikir.. as long as aku ade dengan family aku time nih. 


bulan ni, macam2 berita gembira mak aku dapat.. 1st, dapat tau yg mak bakal jd nenek sbb akak aku bakal menimang cahaya mata sulung, 2nd, abg akhirnye kawen and the last is aku bakal bertunang.. ngeh3! pape pun yang paling penting restu dari keluarga yg aku harapkan. remove all the negativity and stay in positive way :) 
sekian.


Tuesday, August 7, 2012

empty

begitu lame xupdate blog nih, nak berhantu dah !
well, its look like my feeling, my heart.. every breath i feel so empty and i have no spirit to continue this life.
i can't tell what i'm feel coz its too difficult to tell. just want to say that im so regret !
regret about everything. hurmm
if there over comes a day when we cant be together, keep me in your heart and i will stay there forever.



my head is currently a horrible place to be !

Monday, July 2, 2012

Thursday, April 26, 2012

startled.

pejam celik pejam celik, dah ari khamis pun.. 26/4/2012
pejam celik jgk da nk masuk bulan Mei pon dah.
pejam celik lagi, arghhh cuti ku hampir di penghujung da.
pengisian ? KOSONG
pengertian ? KOSONG
wasted !
kerja-kerja yang patut aku buat dan yang patut aku selesaikan semua tertangguh -.-'
what happen to me ? semakin hari semakin malas.
mane pegi semangat yang dulu ? duhhh.
boleh dikatakan aku ingat setiap masa perkara yang patut aku buat, tapi sekadar ingat je buatnye tak.
hope and wait or act and attain ? 
supposed act and attain first, hope and wait will be follow later, tapi da terbalik.
this current situation really terrible and horrible
with my attitude, everything was disaster. it's like there is a bad shadow always prevent me -.-
sssshhhhhooohhhh ! i want a new life, new air, new condition. please let me be the most enthusiastic person.
cakap pon tak guna kalu action tak ada. so aku kene pk la kan ? urmm.
hurmm ingatkan nak settlekan kerja-kerja yang patut aku buat esok tp banyak betul yang menghalang, at last mmg betul-betul jadi kerja last minute. ready untuk berpeluh jela pasni -.-
tomorrow will be a hectic day until end of this week or maybe until end of this year.
segala aktiviti dah ditentukan dan aku hanya perlu ikut mengikut masa yang telah ditetapkan. tiada bantahan, tiada alasan. hurm. 



p/s : i love myself and i forgive myself, i am a better person today and even better tomorrow. insyaallah.