Wednesday, November 9, 2011

expectations point !


halloo there.
how ur aidiladha? great right ! same like me larh !

huhu.

black is serious ! haha

ermm aidiladha taun ni len sket, mood pon len sket sbb taun ni aku sambut ngan family syg teruja ler. haha
ermm walaupon 2 bulan ni mcm messy je an. at least ade la senyuman untuk aku ni. haha
hopefully everything will be ok after this.
even dlm condition pape pon aku skng. aku just harapkan org len leh faham.
aku pon harap aku xwat kputusan yg salah kali ni.
just want to be normal and comfort.


p/s : grrrr...!! it's time to make decision ! jgn la kau slah kali ni.




2 comments:

  1. wish for you. InsyaAllah tak salah kali ini walaupn eden tak tao apo bondo eyh. HAHA. :P

    ReplyDelete
  2. thanks iekoi. hopefully lar.. hehe

    ReplyDelete